Vertiroll

A+ R A-

Rulouri exterioare

Sunt concepute special pentru a tine la distanta caldura furnizata de razele solare si pentru a proteja intr-o maniera discreta interiorul de privirile curioase.

  • PVC - Fiind instalate in exterior, rulourile blocheaza razele solare inainte ca acestea sa atinga geamul, umbrind intreaga suprafata a ferestrei si blocand mai mult de 90% din razele solare.
  • Aluminiu - La rulourile din aluminiu, interiorul lamelelor este umplut cu spuma poliuretanica fapt care duce la o mai buna izolare termica si fonica. Acest sistm poate fi dotat cu accesorii de siguranta(zavor) care sa nu permita in nici un fel ridicarea lor fortata din exterior.
  • Aluminiu cu plasa insecte - Sunt o varianta constructiva de rulouri cu lamela de aluminiu, ce au incorporata si o plasa contra insectelor, aceasta putand fi actionata independent.
  • Aluminiu cu caseta suprapusa - Datorita formei speciale a casetei de strangere, aceste rulouri cu lamela de aluminiu pot fi montate incastrate in zidarie, deasupra ramei superioare a ferestrei. Se poate obtine astfel un aspect plan si uniform al fatadei.