Vertiroll

A+ R A-

Sistem Glisant Valedo BKS

Proiectat pentru inchideri balcoane

Cu 4 role de glisare pe fiecare panou de sticla Valedo BKS este un sistem dedicat pentru inchiderea balcoanelor ce va functiona corect intr-un timp cat mai indelungat!

Valedo BKS este o solutie de inchidere balcoane fara niciun profil vertical vizibil, acest sistem ofera o transparenta maxima, lumina naturala si un tampon acustic cu eficienta maxima atunci cand sunt inchise.

Caracteristici:

  • Gliseaza pe sine cu un singur canal
  • Glisare in totalitate
  • Etansare magnetica

4 role de glisare

Greautatea panorilor de sticla poate fi distribuita oriunde: jos si sus ori numai jos sau numai sus, si asta pentru ca sistemul Valedo BKS foloseste 4 role de glisare cu cate 2 rulmenti pe rola ,inveliti in teflon pentru atenuarea zgomotului de glisare.

Panourile de Sticla Gliseaza printr-o Singura Sina

Valedo BKS  glisează prin 2 șine orizontale cu un singur canal de glisare , iar felul in care sunt proiectate rolele cu rulmenti permit panourile de glisare sa coteasca si pe colturi indiferent de unghiul format

Toate panourile parcate pe o suprafata infima

Aduna o suprafata mare din sticla  si parcheaza toate panourile fara sa ocupe spatiu si astfel vei avea indeajuns spatiu sa iti poti aseza masa si canapelele

Blocaj al panourilor pivotate

Asigura ca ai pus siguranta de blocaj al panourilor pivotate si stai fara griji ca vremea s-ar putea schimba daca esti plecat de acasa, vantul nu va putea misca panourile! Poti bloca oricare dintre panouri individual ori poti doar bloca primul panou pentru aerisire!

Tot ce vezi e sticla!

Sinele de glisare se pot vopsi orice culoare, astfel tot ce poti vedea de afara e doar sticla! Fara profile verticale, fara chedere PVC, sistemul Valedo BKS e cel mai transparent sistem de pe piata!

 

 

Statistici Vizitatori


Vizite azi:73
Vizite ieri:101
Luna curenta:1316
Luna trecuta:2779

Statistici tari

Top 5:
United States flag 19%United States (2890)
Romania flag 15%Romania (2372)
Germany flag 4%Germany (598)
Russian Federation flag 3%Russian Federation (484)
Sweden flag 3%Sweden (390)